Přestupní termín skončil a změny se už projevují - ELH

01.02.2013 14:30

Včerejším dnem vypršel čas pro uzavírání hokejových přestupů. Pojďme se podívat jak jednotlivé kluby z extraligy dozrojily svůj tým.

https://hcskoda.cz/foto_plz/2013_43_KVA/13012508.jpg

Přestupní termín skončil | Zdroj: www.hcskoda.cz

Některé změny samozřejmě zůstávají ještě pod pokličkou a objeví se buď v následujících hodinách a dnech, nebo až v případě, že tým bude chtít posilu využít.

Plzeň

Indiáni si zajistili hned dva brankáře, kdyří jim mohou vypomoci. Jedná se o Romana Willa z Mladé Boleslavi a Davida Rittricha z Jihlavy. Na střídavý start má Plzeň také Robina Malého z Berouna a dalšího obránce Lukáše Poživila z Ústí nad Labem. Co se týče útočníků, z Ústí může vypomoci i Tomáš Sýkora. z Písku Filip Vlček a také obránce Dominik Boháč. Západočeši muhou využít i služeb svých hráčů, kterými jsou Tomáš Pitule, Pavel Sedláček a Ondřej Havlíček, kteří mají vyřízené hostování do 1. ligy a střídavý start zpět do Plzně.

 

Kladno

Rytíři mají na střídavý start z Ústí nad Labem obránce Petra Hořavu. Kladno může využít také služeb ústeckého Ondřeje Šmacha a mladoboleslavského Tomáše Nouzy, Jana Rudovského z Litoměřic a Zdeňka Kubici z Hradce.

 

Litvínov

V Litvínově zůstává ústecký útočník Robin Hanzl. Z kádru Ústeckých Lvů může Verva po dohodě klubů využít také Davida Ludvíka, Kamila Černého, Zbyňka Skleničku, Lukáše Handlovského, Filipa Pavlíka a Adama Lapšanského.

Pardubice

Perníkáři prohloubily spolupráci s Hradcem Králové. Z jejich řad mohou využít útočníka Davida Švagrovského a dvacetiletého obránce Zdeňka Čápa. Na východ Čech přichází i kapitán slovenské reprezentace do 20 let Karol Korím, který uspěl na testech a byl přidán na soupisku. Korím nechyběl ani na Mistrovství světa do 20 let v Ufě, které se hrálo na zlomu prosince 2012 a ledna 2013.

 

České Budějovice

Mountfield získal ze Sparty na hostování do konce sezóny útočníka Lukáše Luňáka.

 

Chomutov

Piráti už před pár dny získali Tomáše Káňu z Vítkovic, dále Jakuba Stehlíka ze Znojma či Tomáše Divíška.